Warm stoofpotje met kabeljauw en garnalen

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 3 eetlepels Reddy Premium olie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 groene paprika
  • 800 gram tomaten
  • 400 gram kabeljauwfilet
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 200 ml visbouillon
  • 200 gram gekookte garnalen
  • peper & zout

Bereiding

  • Snipper de ui. Hak de knoflook fijn en snijd de paprika en tomaten in stukjes. Snijd de kabeljauwfilet.
  • Verhit de Reddy Premium olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook. Voeg daar de paprika en tomaten aan toe en bak het geheel licht 2 a 3 minuten.
  • Roer de kruiden en de bouillon erdoor en kook het geheel op hoog vuur in 10 minuten tot een dikke saus.
  • Bestrooi de stukken vis met peper en zout en leg ze in de saus. Stoof de vis in 5 minuten gaar en voeg de garnalen toe.
  • Verwarm het geheel nog 1 minuut door.

Serveren:

Serveer het stoofpotje in een diepbord met eventueel een schijfje citroen en sneetjes stokbrood.

Download de Reddy Buitenmarkt app

Vind verse ingrediënten bij jou in de buurt met de Buitenmarkt App.

› Meer informatie