Bereiding
Zalm:
- Besprenkel de zalm met peper en zout.
- Verwarm de koekenpan met een scheutje Reddy Premium olie.
- Als de olie redelijk heet is, leg de zalmfilets met de huid kant naar beneden, in de pan.
- Bak de zalm circa drie minuten op de huid kant. Bak hem daarna nog een minuut op de andere kant. Blus de zalm af met sap van een limoen.
Salade:
- Voor de dressing, meng de witte wijnazijn samen met de gembersiroop en Reddy Premium zonnebloemolie. Breng op smaak met peper en zout.
- Hak de dille en munt fijn en meng deze door de salade. Voeg sap toe van limoen.
- Pel en snijd de rode ui in ringen. Voeg deze toe aan de dressing.
- Gebruik een kaasschaaf of dunschiller en trek lange slierten van de komkommer. Voeg deze toe aan de dressing.
- Snijd de avocado over de lengte rond. Draai de avocado en verwijder de pit. Lepel de avocado uit en snijd hem in plakken.
- Voeg de avocado toe aan de dressing en schep alles voorzichtig door elkaar.
Serveren:
Serveer de zalm met wat veldsla, de komkommersalade en wat versgebakken stokbrood.
Reddy Tip:
Reddy Premium olie is ideaal om heerlijke dressings mee te maken. De olie is gezond en neutraal van smaak. Zo proef je de frisse smaak van de dressing extra goed