Pittige wokschotel met tofu en groenten

Ingrediƫnten (voor 4 personen)

  • 4 el Reddy Wokken & Roerbakken
  • 360-375 g Tofu (reepjes)
  • 250 gr Eiernoedels
  • 2 Groene paprika's
  • 2 Uien
  • 1 Teentje knoflook
  • 2 Middelgrote winterpenen
  • 3 cm verse gember
  • 2 Rode chilipepers
  • 1 Courgette
  • 4 el oestersaus
  • 3 el sojasaus
  • 2 el vissaus

Bereiding

  • Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de wortel in dunne schijfjes en de paprika in dunnen reepjes. Schil de gember en rasp deze fijn. Haal de pitjes uit de chilipeper en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de tofu in reepjes en de courgette in blokjes
  • Breng water aan de kook.
  • Verhit de Reddy Wokken & Roerbakken olie in een wokpan en bak hier de ui en de knoflook in gedurende 4 minuten op middelhoog vuur. Bak de tofu reepjes totdat deze bruin zijn.
  • Voeg daarna de paprika, wortel, gember, en chilipeper toe en laat dit nog 4 minuten bakken. Roer af en toe. Voeg als laatst de courgette toe.
  • Kook de noodles tot ze zacht zijn.
  • Meng de oestersaus, sojasaus en de vissaus. Roer dit volgens door de groenten.
  • Giet de noodles af en meng ze met de groenten.

Serveren:

Serveer het wokgerecht in een diep bord en maak het af met wat druppels Reddy Wokken & Roerbakken voor een mooie glans.

Reddy Tip:

Reddy Bakken & Braden geeft de schnitzel extra smaak en Reddy Wokken & Roerbakken heeft een neutrale smaak en kan extra goed verhit worden.