Warm stoofpotje met kabeljauw en garnalen

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 3 eetlepels Reddy Premium olie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 groene paprika
  • 800 gram tomaten
  • 400 gram kabeljauwfilet
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 200 ml visbouillon
  • 200 gram gekookte garnalen
  • peper & zout

Bereiding

  • Snipper de ui. Hak de knoflook fijn en snijd de paprika en tomaten in stukjes. Snijd de kabeljauwfilet.
  • Verhit de Reddy Premium olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook. Voeg daar de paprika en tomaten aan toe en bak het geheel licht 2 a 3 minuten.
  • Roer de kruiden en de bouillon erdoor en kook het geheel op hoog vuur in 10 minuten tot een dikke saus.
  • Bestrooi de stukken vis met peper en zout en leg ze in de saus. Stoof de vis in 5 minuten gaar en voeg de garnalen toe.
  • Verwarm het geheel nog 1 minuut door.

Serveren:

Serveer het stoofpotje in een diepbord met eventueel een schijfje citroen en sneetjes stokbrood.